PROFILTØJ

Profiltøj er én effektive metode til at promovere sit brand. Så mangler I tøj til det daglige arbejde på kontor, som sælger, messer eller andet, hvor det oplægger til at repræsentere sit brand.

Hos SponsorWorld har vi flere variationer af det gængse profilbeklædning, som i har fri mulighed for at fylde med logoer som passer til jeres brand identitet. Kontakt os, så finder vi en løsning.

DIN VIRKSOMHED
DIT BRAND

Synligheden ved logo på profiltøj er enorm. Vidste I f.eks. at en profil T-shirt har en virkelig høj fremvisnings frekvens? Det er derfor en oplagt profilerings mulighed for jer og jeres brand.

For at I kan finde det rigtige produkt til jeres budskab, har vi udvalgt de bedste modeller så i kan fremme jeres brand identitet.

SÅDAN ARBEJDER VI

Vi designer og levere profiltøj, målet er at styrke og udvikle jeres brand. Vores mål er at være den fleksible og pålidelige partner til profiltøj, uanset om du vælger specialdesignet produkter eller elementer fra et standardkatalog.

I vælger design

Vi har specifikt udvalgt modeller, hvor i kan vælge farve samt placering af logo.

Vi trykker produktet

Vi trykker og producere produkterne hos SponsorWorld, så vi kan sikre kvaliteten.

I modtager produktet

I modtager jeres produkter, som SponsorWorld levere helt gratis.

VORES UDVALG

Vi har et bredt udvalg af T-shirt, hoodies, sweatshirts, poloer, kasketter, muleposer, krus og keyhangers, de fås i flere farver og har forskellige modeller. Mangler i et produkt som ikke bliver nævnt her? Kontakt os, så finder vi en løsning.

T-shirt

Fås i flere farver

Polo

Fås i flere farver

Hoodie

Fås i flere farver

Sweatshirt

Fås i flere farver

Kasket

Fås i flere farver

Mulepose

Fås i flere farver

Krus

Fås i flere farver

3D DESIGNER